Saturday, September 1, 2007

a více fotek na FACEBOOKU

High school musical..isn´t it sweeeet?:-)

Neuvěříte, co se stalo! Právě jsem na Nově shlédla High School Musical! Nejameričtěší americkej film, kterým jsem se bavila celý Irsko! Vzhledem k tomu, že moje i Mirčiny děti to milovaly, byla jsem nucena milovat to taky - a věřte nebo ne, 
ona se ta závislost vytvoří velice lehce!

Friday, August 31, 2007

ilustrační foto - jak to vypadá v Irsku





foto cislo jendna je jedinej les, kterej mi poskytoval utechu, kdyz jsem potrebovala prirodu a ostatnim kdyz potrebovali chlastat. Na detailu si vsimnete ty kupy odpadku..vetsinou plechovky.
cislo dva reprezentuje moji skrytou vasen, kterou chovam k hrbitovum. 
cislo tri je zastupne 467966 kostelu a katedral, ktery jsem si v Irsku vyfotila, vsechny stejny, neogoticky nicnerikajici a chladny jako mse, ktery se v nich slouzej... Tenhle je St. Finnbarr, ten se mi jeste libi.
cislo ctryri je utes, na kterym jsem stala a vlasy mi vlaly...znate to.
no a cislo pet je zatoka v Dinglu

Wednesday, August 29, 2007

trocha nostalgie nikdy neuskodi

Vcera me Miri vyvedla z omylu, nebylo to 20 centu, co jsme dali do cirkevni pokladnicky, ale 2 centy. Nicmene modlitby sireho sveta byly vyslyseny a letadlo plne uplakanych aupairek, usmevavych aupairek a aupairek se smisenym pocitem vzletlo, letelo a dosedlo bez komplikaci a bez dobrodruzstvi. Na letisti me privitali moji bratri, jeden v saku a s cedulkou "Magdalena Kvasnickova, hotel: V Rokli 805" a druhej s hiphoperskou cepici, cimz mi obstarali zabavu na celou cestu domu, pak jsem si koupila bonaqu se supernew designem, podivila se, co vsechno se na tom svete zmenilo, jak vsichni vyrostli a kdyz jsem se pak ukladala do postele, nebyla jsem schopna se do ni poskladat, jak mi prisla mala. No a ted uz se doma citim jako doma, Irsko se pomalu, 
ale jiste stava jenom zamlzenou vzpominkou a zacinam si zvykat na hororovou vidinu skoly. Dekuju vsem, kteri na me za morem mysleli, kteri cetly moje vyplevy bez diakritiky (na tu si ale budu zvykat tezce) a kteri mi dokonce psali. Bylo to krasne leto.